Om  
Anders Havelund Krøyer

Tidligere Altinget-chef nyopstillet for Konservative i København

Tidligere afdelingschef i Altinget-koncernen, nuværende partner i to københavnske teknologi-virksomheder Anders Krøyer er netop blevet opstillet til Folketinget for Konservative i København.

Rasmus Nielsen

Et nyt navn træder ind på scenen for folketingskandidater, netop som Konservative står til markant mandat-fremgang ved valget inden for de nærmeste tolv måneder.

36-årige Anders Havelund Krøyer er blevet opstillet i Valby-kredsen i Københavns Storkreds. Han arbejdede 2014-2020 hér på Altinget, de sidste tre år som chef for Arena, der laver netværk for Altinget og Mandag Morgen.

Han har en bachelor i Information Management fra CBS og desuden en længere militær baggrund med ophold på Hærens Officersskole, ligesom han har været udsendt soldat i Afghanistan og sergent i Livgarden.  

Anders Krøyer er direktør og partner i teknologivirksomhederne CopenX og AR Comply på Frederiksberg, hvor han også bor med sin hustru, datter og hund.

Higer efter det traditionelle
Om sine mærkesager frem mod valget siger Anders Krøyer:

"Jeg tror, at mange higer efter det traditionelle. Hvor ordentlighed og respekt er en selvfølge. Hvor hårdt arbejde betaler sig. Hvor vi ikke er så snæversynede, at folk, der kan og vil Danmark, ikke også har mulighed for at bidrage i vores land. 

At vi prioriterer et stærkt, nært sundhedsvæsen, hvor sygeplejerskerne og lægerne har tid til at give os den tryghed, både indlagte og pårørende fortjener. Hvor vi behandler vores ældre med værdighed og omsorg, og hvor de i højere grad får frit valg i ældreplejen. 

Hvor vi ikke ønsker at slå danskerne oveni hovedet med en høj skat, fordi de er flittige. Tværtimod vil vi langt hellere belønne hårdt arbejde. For det er det, der får vores samfund til at køre rundt og sikrer velfærd for danskerne. 

At vi er ambitiøse i forhold til vores natur og klima, der går hånd i hånd med erhvervslivet om gode, grønne og sunde løsninger. 

Jeg er selv selvstændig. Tro mig – der er godt nok mange, mærkelige regler, som er en sten i skoen, når man gerne vil skabe vækst og arbejdspladser," siger altså den nye konservative folketingskandidat i København Anders Krøyer.

I følge Altingets seneste mandatprognose står Konservative til at få tre mandater i Københavns Storkreds mod ét i dag.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anders Havelund Krøyer

Partner, CopenX
BA, Information Management (CBS 2015), Hærens Officersskole

0:000:00