Om  
Laura Lindahl

Tidligere MF’er for LA bliver chef i Tryg

Laura Lindahl, der er tidligere medlem af Folketinget for Liberal Alliance, starter hos forsikringsselskabet Tryg som chef for partnerskaber i privatafdelingen. Det betyder samtidig, at hun opgiver at vende tilbage som folketingspolitiker, lyder det.

Laura Lindahl har tidligere været medlem af Folketinget for Liberal Alliance, men skiftede i 2021 parti og blev medlem af Konservative. 
Laura Lindahl har tidligere været medlem af Folketinget for Liberal Alliance, men skiftede i 2021 parti og blev medlem af Konservative. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Lærke Møller Hansen

Det tidligere liberale folketingsmedlem Laura Lindahl skifter jobbet som direktør i Dansk Facilities Management ud med et nyt job hos Tryg.

Hun får titlen chef for partnere i Tryg Privat.

Det oplyser hun på LinkedIn.

Det betyder dog samtidig, at hun har valgt at opgive drømmen om at få en hverdag på Christiansborg igen som politiker.

Den tid er ovre, fortæller hun:

”Det har været lærerigt at være aktiv i landspolitik og have siddet i Folketinget i fire år– men jeg vil nu dedikere mig til en karriere i det private erhvervsliv.”

Laura Lindahl kommer med erfaring som tidligere medlem af Folketinget i 2015 for Liberal Alliance samt som rådmand og formand for Børneudvalget i kommunalbestyrelsen på Frederiksberg. Hun var desuden også midlertidigt medlem af Folketinget i oktober 2012 som stedfortræder for Simon Emil Ammitzbøll.

I 2021 vinkede hun farvel til sit parti Liberal Alliance og skiftede til Konservative, som hun i dag fortsat er medlem af.

Derudover har hun bevæget sig i de sportslige lag og været at finde hos TV2 Sport og Dansk Boldspil-Union som mediemanager, projektkoordinator og kommerciel manager.

Hun har en uddannelse i erhvervsøkonomi og filosofi (cand.merc.(fil)) på Copenhagen Business School fra 2006 til 2011.

Ved siden af det nye job fortsætter hun som medlem af kommunalbestyrelsen på Frederiksberg for Konservative.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Laura Lindahl

Chef for partnerskaber i privatafdelingen, Tryg, rådmand og gruppeformand (K), Frederiksberg Kommune
cand.merc. i filosofi (CBS 2011), HD Marketing Management (CBS 2014)

0:000:00