Om  
Caroline Stage Olsen

Tidligere V-kommunalpolitiker bliver politisk chef for Moderaterne

Caroline Stage Olsen, der er forhenværende medlem af Venstre i Københavns Borgerrepræsentation, skal fremover være Moderaternes politiske chef. 

Moderaternes kommende politiske chef er Caroline Stage Olsen.
Moderaternes kommende politiske chef er Caroline Stage Olsen.Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Mette Grube Condrup

Moderaternes kommende politiske chef er Caroline Stage Olsen. 

Det skriver hun på LinkedIn

32-årige Caroline Stage Olsen er i øjeblikket på barsel, men 1. februar 2023 skal hun møde ind på Borgen, hvor hun skal rådgive Moderaterne som politisk chef. Da hun fik muligheden, kunne hun tilsyneladende ikke lade være med "at knibe sig selv lidt i armen".

"For jeg tror virkelig på, at der er brug for en bred, stærk og samarbejdende midte i dansk politik. Og jeg tror på, at Moderaterne og den nye regering kan være med til at give svar på nogle af de store og svære spørgsmål, der venter forude," skriver hun.

Caroline Stage Olsen har de seneste tre år været ansat som chef for kommunikation og offentlige anliggender hos British American Tobacco med ansvar for Danmark, Norge, Grønland, Færøerne og Island. 

Hun har en fortid som medlem af Københavns Borgerrepræsentation for Venstre, hvor hun var politisk ordfører og medlem af Socialudvalget. Hun trådte imidlertid ud af Borgerrepræsentationen i 2019 på grund af arbejdspres. Fra 2011 til 2013 var hun medlem af VU. 

Hun er uddannet cand.merc. fra CBS i 2015.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Caroline Stage Olsen

Politisk chef, Moderaterne
cand.merc. (CBS 2015)

0:000:00