To nye Altinget-portaler er i luften

PREMIERE: Altinget lancerer nu to nye portaler og nyhedsbreve om emner, der fylder meget og kommer til at fylde meget i de kommende år.

Foto: Toke Kristiansen/Altinget
Andreas Krog

Forsvarspolitikken og udviklingen i Arktis får nu deres helt egne portaler og nyhedsbreve i Altingets univers.

Altinget: forsvar er Altingets nye portal og nyhedsbrev om dansk og international forsvars- og sikkerhedspolitik med særligt fokus på det danske forsvar, Østersøen, cybersikkerhed og udmøntningen af forsvarsforliget.

Her vil være artikler, debatindlæg, navnenyheder og kalenderoversigt samt et overblik over lovforslag, beslutningsforslag, ministerspørgsmål og meget andet fra Folketingets arbejde med forsvars- og sikkerhedspolitikken.

Portalen er en fortsættelse af nyhedssitet nytkampfly.dk, som Altinget har overtaget. Det betyder, at Altinget: forsvar allerede nu består af flere tusind artikler.

Arktis i dansk perspektiv
Altinget: arktis skriver om udviklingen i Arktis ud fra et dansk perspektiv. Fokus vil være på rigsfællesskabet, udenrigs- og sikkerhedspolitik samt erhverv, infrastruktur og klima.

Her vil være artikler, debatindlæg, navnenyheder og kalenderoversigt samt et overblik over Folketingets arbejde med relevans for Arktis.

Portalen er en fortsættelse af nyhedssitet Arktisk Nyt, som Altinget har overtaget. Det betyder, at Altinget: arktis allerede nu består af flere hundrede artikler.

Altinget: forsvar og Altinget: arktis er Altingets 21. og 22. fagportal.

Læs Altinget: arktis her

Læs Altinget: forsvar her

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00