Om  
Karen Edelmann Keinicke
Jens Peter Svarrer
Søren Christensen

To nye chefredaktører til Nordjyske

Nordjyske Medier med hovedsæde i Aalborg har ansat to nye chefredaktører: Karen Edelmann Keinicke og Jens Peter Svarrer. De er begge uddannede journalister fra 2002 og rekrutteret internt.

Redaktionen

De vil sammen med den nye ansvarshavende chefredaktør, Søren Christensen, udgøre mediehusets chefredaktion. Det skriver nordjyske.dk.

Karen Edelmann Keinicke og Jens Peter Svarrer træder ind i ledelsen i stedet for den mangeårige chefredaktør Lars Jespersen. Han blev i august forbigået i valget af ny ansvarshavende chefredaktør efter Per Lyngby i foråret og forlod siden selv huset.

Karen Edelmann Keinicke har haft en stribe forskellige funktioner i Nordjyske Medier – herunder avisredaktør for Nordjyske Stiftstidende, fagredaktør på sund- og friredaktionen og senest medieredaktør.

Jens Peter Svarrer blev i 2012 ansat som redaktionschef på Morsø Folkeblad efter en årrække som journalist på avisen. 2015-19 var han chefredaktør for avisen, indtil den lukkede i september. Siden har han haft funktion af redaktør for en samlet Thy-Mors-redaktion under Nordjyske.

Mens Karen Edelmann Keinicke i sin nye stilling får ansvaret for nyhedsproduktion og daglig ledelse, bliver ugeaviserne og lokalområderne Thy-Mors, Himmerland og Vendsyssel Jens Peter Svarrers ansvarsområder.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Karen Edelmann Keinicke

Chefredaktør, Nordjyske
journalist (2002)

Jens Peter Svarrer

Chefredaktør, Nordjyske
journalist (2002)

Søren Christensen

Ansvarshavende chefredaktør, Nordjyske Medier
journalist

0:000:00