Tom Behnke genopstiller ikke

NAVNE: Konservatives rets-, integrations- og forsvarsordfører, Tom Behnke,  genopstiller ikke ved næste folketingsvalg. 

Konservatives Tom Behnke siger farvel til Christiansborg efter næste valg. 

Det skriver TV 2.

Tom Behnke blev første gang valgt til Folketinget i 1990. Dengang stillede han op for Fremskridtspartiet, men fra 2001 blev han medlem af den Konservative gruppe. 

Men efter 20 år med politik på Christiansborg vil han nu give stafetten videre til yngre kræfter, skriver han i en kommentar til TV 2. 

"Det har været 20 spændende og begivenhedsrige år med gode kolleger og masser af spændende oplevelser, men nu er tiden kommet til, at jeg skal ud og have frisk luft og ny inspiration. Og ikke mindst tid til, at jeg skal være mere sammen med mine børn, som jeg længe har ønsket at prioritere højere," lyder begrundelsen fra Tom Behnke til TV 2. 

Tom Behnke bliver siddende valgperioden ud. Han er sit partis forsvarsordfører, grundlovsordfører, indfødsretsordfører, integrationsordfører, menneskerettighedsordfører og retsordfører.

Der skal senest udskrives valg til Folketinget i september 2015. 

Forrige artikel Nye Venstre-folk står på spring til Folketinget Nye Venstre-folk står på spring til Folketinget Næste artikel Flygtninge splitter rød bloks vælgere Flygtninge splitter rød bloks vælgere