Om  
Henrik Lehmann Andersen
Rie Odsbjerg Werner
Jesper Nygård

Topchef bliver ny formand i Fondenes Videnscenter

Henrik Lehmann Andersen, næstformand i Fondenes Videnscenter, bliver nu bestyrelsesformand. Rie Odsbjerg Werner overtager hans rolle som næstformand.

Henrik Lehmann Andersen går fra at være næstformand til at blive formand i Fondenes Videnscenter. Rie Odsbjerg Werner er nu næstformand.
Henrik Lehmann Andersen går fra at være næstformand til at blive formand i Fondenes Videnscenter. Rie Odsbjerg Werner er nu næstformand.Foto: Fondenes Videnscenter
Lærke Møller Hansen

Fondenes Videnscenter ryster posen og laver udskiftninger i bestyrelsen.

Jesper Nygård, administrerende direktør i Realdania, takker af efter at have været med fra videncenterets stiftelse som først næstformand og senere som bestyrelsesformand.

Dermed giver han depechen videre til den nuværende næstformand, Henrik Lehmann Andersen, som til daglig er administrerende direktør i Nordea-fonden, og Rie Odsbjerg Werner overtager rollen som næstformand.

Det skriver Fondenes Videnscenter i en pressemeddelelse.

Valget blev truffet på fondens årlige generalforsamling.

Henrik Lehmann Andersen mener, at han overtager en forening i ”god gænge” fra den tidligere formand og ser frem til at bidrage til, at den gode udvikling fortsætter.

”Det handler fortsat om at styrke medlemmernes relationer til hinanden for derigennem at øge viden og lyst til at dele viden med hinanden. Det handler også om at øge kendskabet til danske fonde og filantropiske foreninger, deres aktiviteter og betydning for samfundet,” udtaler han.

Foreningens nyvalgte næstformand glæder sig til at arbejde med en” vedvarende og stærk dialog” mellem fondsverdenen og samfundet.

”Det giver os mulighed for at identificere, hvor vi som fonde og filantropiske foreninger kan gøre en forskel med de betydelige midler og den særlige konstruktion og rolle, vi har,” udtaler Rie Odsbjerg Werner.

Altinget logoFonde
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fonde kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her








0:000:00