Transportministeren får ny pressechef

NYT JOB: Transportminister Benny Engelbrecht får ny pressechef, der har kommunikeret for en stribe af ministre og ministerier. 

Transport- og Boligministeriet har ansat Martin Hein som pressechef for transportministeren. Han tiltræder sin stilling 1. maj.

Martin Hein kommer fra en stilling som pressechef i Københavns Kommunes Børne- og Ungdomsforvaltning. Han har også tidligere været pressechef i Børne- og Socialministeriet, pressesekretær i Beskæftigelsesministeriet, presseansvarlig i Erhvervs- og Vækstministeriet samt kommunikationschef i Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.

Hein er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole (DJH) i 2002 og var politisk reporter på Nordjyske fra 2002 til 2012.

Professionel socialdemokrat
Transport- og Boligministeriet er ikke det eneste ministerium, der fik ny pressechef fredag. Det gjorde man også i Finansministeriet, hvor Søren Langelund 1. maj tiltræder i stillingen som presse- og kommunikationschef.

Søren Langelund har haft en lang karriere i mediebranchen, hvor han blandt andet har bestredet ledende funktioner hos Ekstra Bladet, DR og TV 2 News. Senest kommer han fra en stilling som seniorrådgiver hos kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting.

Han overtager posten fra Sigga Nolsøe, der sagde op med ordene "det er en svær stilling at have, hvis man ikke er professionel socialdemokrat."

Forrige artikel Europol advarer: Krisen gør børn ekstra sårbare over for nettets sexforbrydere Europol advarer: Krisen gør børn ekstra sårbare over for nettets sexforbrydere Næste artikel Flertal lander aftale om grøn transport: Flere ladestandere til elbiler på vej Flertal lander aftale om grøn transport: Flere ladestandere til elbiler på vej
Holstein: Støjbergs tale lignede en afskedstale   

Holstein: Støjbergs tale lignede en afskedstale  

LANDSMØDE: Jakob Ellemann forsøgte med sin landsmødetale at favne både Tommy Ahlers-segmentet og det jyske segment. Efter Støjbergs tale peger pilen i retning af, at hun forlader partiet, vurderer Altingets politiske kommentator Erik Holstein.