Tre nye stærke debattører til Altinget

DEBATNYT: Altinget opruster sit debatunivers med tre nye navne, der vil bidrage med skarpe kommentarer til forsiden. Mød dem her.

Altingets læsere vil fremover få glæde af indsigtsfulde og velskrevne kommentarer fra Niels Jespersen, Natasha Al-Hariri og Benny Damsgaard, der alle tre indtræder i Altingets faste skribentkorps. Læs mere om dem herunder.

Niels Jespersen (født 1980) er debattør og cand.mag. i historie, Afghanistan-veteran, og medforfatter til bogen Eksperimentet der slog fejl om 35 års dansk asyl- og indvandringspolitik. Han forsøgte i 2018 uden held at blive opstillet som socialdemokratisk folketingskandidat i Roskilde. 

Natasha Al-Hariri (født 1989) er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet med speciale i flygtninge og menneskerettigheder. Hun markerer sig i debatten om minoritetsdanske borgere, feminisme og flygtninge. Hun sidder i bestyrelsen hos Refugees Welcome og Indvandrer Kvindecenteret. Natasha arbejder til daglig som selvstændig konsulent og foredragsholder. 

Benny Damsgaard (født 1971) er direktør for public affairs hos konsulenthuset Geelmuyden Kiese. Han har gennem de seneste to årtier arbejdet professionelt med politisk kommunikation og interessevaretagelse. Fra 2013-2016 var han kommunikationschef for Det Konservative Folkeparti og inden da politisk rådgiver for DI’s adm. direktør Karsten Dybvad. Frem mod valget skriver han hver anden uge om partiernes valgkampsforberedelser set indefra.

Læs Niels Jespersens første kommentar her.

 

 

 

Forrige artikel Julekalender: Julekalender: "Ressource-effektivitet bliver det næste buzzword i EU-politik" Næste artikel Løkke om flere fattige børn: Der er udfordringer, det er også derfor, vi har julehjælp Løkke om flere fattige børn: Der er udfordringer, det er også derfor, vi har julehjælp