Om  
Flemming Rasmussen
Jimmy Maymann

TV 2 fyrer viceadministrerende direktør

Flemming Rasmussen er blevet afskediget som viceadministrerende direktør for TV 2. "Den gensidige tillid ikke længere er til stede," lyder det fra TV 2's bestyrelsesformand Jimmy Maymann.

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Simon Engell Kjøller

Efter 20 år hos TV 2 er viceadministrerende direktør Flemming Rasmussen blevet fyret.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

"Vi er endt i en situation, hvor den gensidige tillid ikke længere er til stede, og det betyder, at Flemming Rasmussen desværre må fratræde sin stilling," udtaler TV 2's bestyrelsesformand, Jimmy Maymann i pressemeddelelsen.

Flemming Rasmussen har været kommerciel direktør siden 2000 og siden viceadministrerende direktør fra 2019. Men nu er hans tid i tv-kanalens ledelse slut.

"Jeg har i min tid på TV 2 været en del af mange succeser og naturligvis også nogle kriser, men jeg har fremfor alt altid været stolt af TV 2 og sat utroligt stor pris på mit job, mit ansvar og mine kolleger," siger Flemming Rasmussen i pressemeddelelsen og fortsætter:

"Jeg er både taknemmelig over og stolt af at have været en del af TV 2's rejse i over 20 år, og jeg efterlader et TV 2, som kommercielt står stærkere end nogensinde. Jeg er fuldstændig tryg ved, at den kommercielle forretning fortsat vil udvikle sig positivt på TV 2, men jeg kommer naturligvis til at savne mine kolleger."

TV 2's salgsdirektør Stig Møller Christensen konstitueres per 11. august 2021 i stillingen som kommerciel direktør.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Flemming Rasmussen

Fhv. viceadministrerende direktør, TV 2

Jimmy Maymann

Adm. direktør, Superbet, Rumænien, fhv. formand for TV 2
cand.merc. (økonomi og international markedsføring, SDU. 1994), EMBA (London Business School. 2005)

0:000:00