Kaare R. Skou

TV 2-ikon stopper i Presselogens bestyrelse

28. oktober 2010 kl. 0:00
FARVEL: TV 2's politiske ansigt gennem mange år, Kaare R. Skou, går på pension efter næste valg og har som konsekvens forladt posten som kasserer for Folketingets Presseloge.
| Flere

Kaare R. Skou (62) har aftalt med TV 2, at han stopper på stationens Christiansborg-redaktion med udgangen af den måned, hvor næste folketingsvalg afholdes.

Derfor valgte han i dag at trække sig som kasserer i Folketingets Presseloge, som holdt den årlige generalforsamling. Skou har været medlem af bestyrelsen for Folketingets Presseloge siden 1992.

Kaare R. Skou har været politisk redaktør på TV 2 siden 1989. Han har direkte skrevet ind i sin kontrakt med TV 2, at hans arbejdssted er Christiansborg. Som ny kasserer valgte generalforsamlingen Jesper Balslev, Ritzaus Bureau.

Der var genvalg til formanden Henning Olsson, DR og til bestyrelsesmedlemmerne Christine Cordsen, Jyllands-Posten som næstformand og Rasmus Nielsen, Altinget.dk, der overlader posten som sikkerhedsrepræsentant til Anne Vig, TV 2, der er ny i bestyrelsen.

MODTAG ET DAGLIGT NYHEDSBREV FRA ALTINGET.DK