TV 2 NEWS lancerer faste politiske magasiner

KORT NYT: Flere politiske magasiner er på vej til TV 2 NEWS, som dermed kan byde på et nyt af slagsen alle hverdage klokken 18.10, hvor fire ud af fem vil være nye produktioner. Den nye praksis starter 16. februar og løber foreløbig frem til valget. 

TV 2 NEWS understreger sit stærke fokus på dansk politik, når kanalen fra mandag 16. februar og frem til folketingsvalget indfører faste politiske magasinprogrammer alle hverdage kl. 18.10, skriver tv2.dk. Ud over Tirsdagsanalysen med Peter Mogensen og Michael Kristiansen vil der være tale om fire nye programmer.

Et af de nye formater bliver et socialt medie-magasin med Astrid Haug og Benjamin Rud Elberth. Peter Grønborg bliver vært for debat om et højaktuelt emne med to centrale politikere – én fra hver blok. Charlotte Beder får Søs Marie Serup og Hans Engell som faste gæster i Indenfor Murene, og programmet Besserwisserne har den politiske analyse i centrum og de politiske analytikere og kommentatorer som panel - også dette program vil have Peter Grønborg som vært. 

"NEWS sidder i forvejen solidt på den politiske debat, og med de politiske magasiner bliver det endnu mere tydeligt, hvor vigtig dansk politik er for NEWS. Seerne kan være sikre på, at de kan få politik med perspektiv på NEWS hver dag," lover chefredaktør Mette Østergaard om den nye satsning. 

TV 2's nyhedskanal har tradition for stærke magasinprogrammer i dagfladen og den tidlige aftenflade, og det er også uden for andre kanalers primetime, at NEWS står allerstærkest. I de mange timer mellem kl. 22.30 og kl. 19.00 er TV 2 NEWS samlet set Danmarks tredjestørste kanal, oplyser kanalen selv. 

Forrige artikel Danmark genåbner ambassade i Filippinerne Næste artikel Folkemøde-byen får bæredygtig helhedsplan