Om  
Ulla Sandbæk

Ulla Sandbæk genopstiller ikke ved næste folketingsvalg

Folketingsmedlem for Alternativet Ulla Sandbæk har bekendtgjort, at hun ikke fortsætter efter den nuværende valgperiode.

Kristian Tolbøll

Ved næste valg bliver Alternativets Ulla Sandbæk ikke at finde på stemmesedlen. Det oplyser hun på Facebook.

"Jeg var her til eftermiddag til folketingskandidat opstillingsmøde i Københavns Omegn. Da der var opstillingsmøde i november sidste år, og det så ud til, at valget var nært forestående, stillede jeg op. Men jeg har trukket mit kandidatur, da alt nu tyder på, at regeringen desværre kommer til at sidde valgperioden ud. I november valgte vi fem gode kandidater. De blev nu suppleret med tre lige så gode kandidater, hvoraf to var kvinder, så et godt team er parat til at føre valgkamp, når valget udskrives. Jeg er super glad for rimeligvis at få fire gode år i Folketinget. Og holde op mens legen er god. Heldigvis var dagen i dag ikke et farvel. Jeg glæder mig til de næste to et halvt år,".

Ulla Sandbæk er uddannet cand.theol. fra Københavns Universitet i 1971. Hun var medlem af Europa-Parlamentet fra 1989 til 2004. Først for Folkebevægelsen mod EU fra 1989 til 1994 og senere for JuniBevægelsen fra 1995 til 2004.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ulla Sandbæk

Fhv. MF (ALT), fhv. MEP (Folkebevægelsen mod EU og JuniBevægelsen), pastor emerita (Birkerød 1974-2004)
cand.theol. (Københavns Uni. 1971)

0:000:00