Om  
Alex Vanopslagh

Vanopslagh er tilbage på deltid efter sygemelding

Leder for Liberal Alliance, Alex Vanopslagh, er vendt delvis tilbage til sit folketingsarbejde, og han vil fremover deltage i partilederdebatter og genåbningsforhandlinger.

Efter at være sygemeldt med stress siden 13. januar i år, er Alex Vanopslagh nu tilbage på deltid.
Efter at være sygemeldt med stress siden 13. januar i år, er Alex Vanopslagh nu tilbage på deltid.Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Partilederdebatten tirsdag eftermiddag i Folketingssalen var lig med et gensyn med Liberal Alliances politiske leder, Alex Vanopslagh.

"Alex Vanopslagh er tilbage på det, han selv kalder for genoptræning. Han er ikke tilbage 100 procent, men han vil fra i dag og fremover deltage i de vigtigste debatter," siger kommunikationschef og særlig rådgiver for Liberal Alliance Kim Bové til Altinget.

Partilederen for Liberal Alliance blev ellers sygemeldt med alvorlig stress 13. januar 2021 efter et par hektiske år som nyvalgt formand. Han oplyste i et Facebook-opslag, at han ville skrue ned for arbejdsbyrden:

"Det står klart for mig, at jeg har behov for at se ind i en restitutionsperiode, hvor jeg har noget ro til at komme mig," skrev han dengang.

Alex Vanopslagh vil nu være tilbage for at deltage i de vigtigste debatter, fortæller Kim Bové. Han vil derfor også være sit partis repræsentant i de kommende genåbningsforhandlinger.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Alex Vanopslagh

Partileder, MF (LA)
cand.scient.pol. (København Uni. 2016)

0:000:00