Om  
Anders G. Christensen

Venstre har valgt sin formandskandidat i Region Midtjylland

Venstres medlemmer i Region Midtjylland har valgt byrådsmedlem i Favrskov Kommune Anders G. Christensen (V) som partiets spidskandidat til næste års regionsrådsvalg.

Ghita Nidam Møller

Den tidligere borgmester og nuværende byrådsmedlem i Favrskov Kommune Anders G. Christensen er tirsdag ved et virtuelt opstillingsmøde officielt blevet valgt som Venstres formandskandidat i Region Midtjylland.

Det oplyser Venstre i Region Midtjylland til Altinget.

Anders G. Christensen er et kendt ansigt i Venstre, mangeårigt byrådsmedlem og formand for Teknik- og Miljøudvalget i Favrskov Kommune. Nu kan han tilføje regionsspidskandidat for Venstre til stillingslisten.

Han blev valgt uden modkandidat og afløser dermed Venstres nuværende gruppeformand Carsten Kissmeyer som Vestres bud på på en ny formand til Region Midtjylland. 

Den nyvalgte formandskandidat ser frem til at sparre med og trække på erfaringerne fra Carsten Kissmeyer og de øvrige regionsrådsmedlemmer i Region Midtjylland.

Frem til valget i november vil han kaste sig over forarbejdet med at udvikle sundhedsvæsenet i regionen i 2021, således at der kommer bedre sammenhæng i behandlingen mellem praktiserende læger, hospitaler og kommuner.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anders G. Christensen

Regionsrådsmedlem (V), Region Midtjylland, bestyrelsesformand, Sundhedshuset Hadsten, bestyrelsesformand PenSam Pension, formand for Regionaludvikling og EU, Danske Regioner, bestyrelsesmedlem, Danske Regioner
Diplomuddannelse i ledelse (Aarhus Erhvervsakademi 2020), bestyrelsesuddannelse (Aarhus BSS 2018), landbruger (Bygholm Landbrugsskole 1986)

0:000:00