Om  
Christian Brøns

Venstres borgmesterkandidat trækker sig i Randers

Venstres borgmesterkandidat Christian Brøns trækker sig fra den kommunale valgkamp i Randers Kommune. Det skyldes et betændt miljø i byrådet, siger han. 

Der er "en usund kultur i Randers Kommune," mener Christian Brøns.
Der er "en usund kultur i Randers Kommune," mener Christian Brøns.Foto: Pressefoto/Randers Kommune
Shani Hannah Shalom

Christians Brøns trækker sig som spidskandidat til byrådsvalget i Randers Kommune. Det skriver TV2 Østjylland.

Den 29-årige politiker trækker sig blot få måneder, før kommunalvalget afholdes 16. november. Årsagen er en dårlig kultur i byrådet, siger Christians Brøns.

"Det er for mig at se på grund af en usund kultur i Randers Kommune, og det har jeg jo haft et mål og en ambition om med mit politiske arbejde at være med til at ændre, men jeg må også konstatere, at det kan jeg ikke med de evner, jeg er i besiddelse af, og så har jeg stillet mig selv det spørgsmål, om jeg skal blive ved med at være i noget, der er usundt, og det skal jeg ikke," lyder det fra Christian Brøns. 

Mens en ny kandidat vil blive fundet på et ekstraordinært opstillingsmøde i Venstre 16. august, har én kandidat allerede meddelt, at han er klar til at lede partiet i kommunen.

Claus Berggren, der står som nummer tre på Venstres liste, har meldt sig som ny spidskandidat for Venstre i Randers. Han er tidligere direktør for Overgaard Gods, hvor han var ansat fra 2010 til 2019.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christian Brøns

1. viceborgmester, Randers, borgmesterkandidat til Randers Venstre

0:000:00