Om  
Christian Hüttemeier

Hüttemeier stopper som Venstres partisekretær: "Kriser i politik slider"

Efter fire år på posten forlader Christian Hüttemeier posten som Venstres partisekretær. Han tror på, at Troels Lund Poulsen og Stephanie Lose kan genrejse Venstre.

Venstre skal på jagt efter en ny partisekretær efter Christian Hüttemeier har meddelt, at han vil fratræde sin stilling. 
Venstre skal på jagt efter en ny partisekretær efter Christian Hüttemeier har meddelt, at han vil fratræde sin stilling. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Sigurd Lilmose BechMalte Bruhn

Christian Hüttemeier stopper som Venstres partisekretær. 

Det skriver han i et opslag på Facebook.

"Ikke fordi jeg er træt af Venstre. Ikke fordi jeg ikke holder af Troels (Lund Poulsen red.) og Stephanie (Lose red.). Ikke fordi jeg ikke elsker mit job eller mine opgaver. Jeg er simpelthen bare træt," skriver Hüttemeier.

Læs også

Hüttemeier, der blev ansat af den forhenværende Venstre-formand, Jakob Ellemann-Jensen, påpeger, at jobbet har været både "spændende og fascinerende."

"Det har været helt igennem fantastisk. Og selv om der har været dage, hvor jeg har været noget kun frustreret, så har jeg aldrig fortrudt, at jeg sagde ja til jobbet," skriver han.

I sit opslag skriver han dog også, at "politik slider".

"Og kriser i politik slider endnu mere. Derfor brugte jeg juleferien og de første par uger af det nye år til at tænke mig om," skriver han og fortsætter:

"For med Troels (Lund Poulsen, red.) og Stephanie (Lose red.) som ny ledelse for partiet er Venstre godt på vej. De to har allerede bragt ro og stabilitet. Og deres evner ud i politik og deres dybe rødder i partiet skal nok få Venstre rejst helt op igen. Det er jeg ikke et øjeblik i tvivl om."

Hüttemeier har ikke noget nyt job i sigte, og han vil også først fratræde stillingen som partisekretær, når der er fundet en afløser.

Tidligere har han været særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen, pressechef i Venstre og kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer. 

Hüttemeier er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christian Hüttemeier

Fhv. partisekretær, Venstre
journalist (DJH 2003)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024