Venstres pressechef får ny post

NAVNE: Venstres pressechef Niels Th. Dahl bliver ny leder for partiets Center for Kommunikation og Politik. Han overtager posten efter Jacob Bruun, som er ny spindoktor for statsminister Lars Løkke. 

Venstre har ansat Niels Th. Dahl som ny leder for partiets Center for Kommunikation og Politik på Christiansborg. 

Posten er blevet ledig, efter Jacob Bruun efter valget rykkede med Lars Løkke Rasmussen over i Statsministeriet som særlig rådgiver. 

Som ny leder af Venstres kommunikationsenhed skal han være med til at sikre koordinationen af kommunikationen fra regeringen og fra Venstres folketingsgruppe, skriver partiet i en pressemeddelelse. 

"Niels Th. Dahl har en indgående erfaring med det politiske liv på Christiansborg, og han er vellidt og respekteret i Venstres folketingsgruppe. Det bliver en vigtig opgave at sikre en stærk platform til Venstre i Folketinget, ligesom partiet har i regeringen. Jeg ser meget frem til samarbejdet," siger Venstres gruppeformand Søren Gade i en pressemeddelelse. 

Niels Th. Dahl har siden maj 2014 været pressechef for Venstre. Han har gennem de sidste ni år arbejdet på Christiansborg, først som politisk journalist på Altinget og derefter som pressechef i Liberal Alliance.

Forrige artikel Opposition: Klimaministeren vil bremse vindmøller Opposition: Klimaministeren vil bremse vindmøller Næste artikel Holst giver sig og takker nej til eftervederlag Holst giver sig og takker nej til eftervederlag