Om  
Jeppe Ugilt Hansen

Viceborgmester melder sig ud af Venstre efter kovending i minksag

Jeppe Ugilt, der er viceborgmester i Rebild Kommune, har meldt sig ud af Venstre. Han er uenig i, at partiet ikke længere vil kræve en advokatundersøgelse af minksagen.

Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Jonas Fredborg

Rebild Kommunes 1. viceborgmester, Jeppe Ugilt, har valgt at forlade Venstre. Det sker på baggrund af det, han kalder en "fuldstændig grotesk kovending" fra partiets side.

Det oplyser Jeppe Ugilt selv i et opslag på Facebook.

Her peger han både på en mulig SV-regering med Mette Frederiksen (S) som statsminister og udmeldingen om, at man ikke længere kræver en advokatundersøgelse af minksagen som årsag. 

Læs også

"Jeg har aldrig oplevet noget så utroværdigt før, og jeg bliver både voldsomt arrig, men også skuffet og ked af det, når politik tager sig sådan ud," skriver han i opslaget.

Han udtrykker samtidig, at han ikke er enig i, at det er bedst for Venstre at søge indflydelse i en bred regering. Han mener tværtimod, at der er mange andre mellemveje, som partiet kunne vælge.

Jeppe Ugilt fortsætter i Rebild Kommunes byråd som løsgænger. Han håber at fortsætte samarbejdet med Venstres byrådsgruppe, som han har været gruppeformand for gennem knap fem år.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jeppe Ugilt Hansen

Byrådsmedlem (løsgænger), Rebild Kommune, indehaver, Volstrup.dk

0:000:00