Waterfronts hestekur lander lille plus

REGNSKAB: Lars Poulsens kommunikationsbureau har været nede at bunde efter beskyldninger om uetiske forretningsmetoder.

Redaktionen

Efter et hæsligt 2012 lykkedes det Waterfront Communication at komme ud af sit netop offentliggjorte 2013-regnskab med et lille plus - men det sker kun efter en skrap hestekur, der har barberet det meste af personaleomkostningerne væk.

Selskabet i Hellerup ejes og ledes af cand.jur. Lars Poulsen, der er tidligere konservativt medlem af Europa-Parlamentet og formand for KU. 

Public affairs- og kommunikationsbureauet har været midtpunkt i en betydelig offentlig omtale af, hvordan DSB betalte for at holde en kritisk journalist beskæftiget hos Lars Poulsen med andre emner end netop DSB. Sagen førte til, at Waterfront i dele af offentligheden blev anklaget for uetiske forretningsmetoder.

2013-resultatet er på beskedne 43 tusinde kroner mod et underskud året før på 593 tkr. Personaleomkostningerne er dog barberet ned med over tre millioner kroner fra 3.946 tkr. til 914 tkr. I følge CVR.dk beskæftiger aktieselskabet nu kun én medarbejder.

Selskabet er involveret i to retssager. 24. maj vandt man en sag mod en kunde, der ikke har betalt godt én million kroner. Til gengæld er der i 2013 anlagt en sag mod selskabet med krav om betaling af 325.000 kr.

Waterfront Communication udbetaler heller ikke i år udbytte. Egenkapitalen udgør 1,2 mio. kr. 

Regnskabet er aflagt uden revisorforbehold. 

 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Poulsen

Grundlægger, Waterfront Communication, fhv. MEP (K), fhv. landsformand, Konservativ Ungdom
cand.jur. (Københavns Uni. 1986)

0:000:00