Om  
Bent Bøgsted
Hans Kristian Skibby

To tidligere DF'ere følger trop - vil være medlem af Inger Støjbergs parti

De tidligere medlemmer af Dansk Folkeparti, Bent Bøgsted og Hans Kristian Skibby, stiller sig til rådighed for Danmarksdemokraterne.

En af løsgængerne er Bent Bøgsted, der her ses kramme Inger Støjberg ved hendes "løsladelsesfest", som markerede afslutningen på 60 dages ubetinget fængsel, som hun blev idømt for overtrædelse af ministeransvarsloven.&nbsp;<br>
En af løsgængerne er Bent Bøgsted, der her ses kramme Inger Støjberg ved hendes "løsladelsesfest", som markerede afslutningen på 60 dages ubetinget fængsel, som hun blev idømt for overtrædelse af ministeransvarsloven. 
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Mette Grube Condrup

Bent Bøgsted og Hans Kristian Skibby vil være en del af Danmarksdemokraterne, der er Inger Støjbergs nystiftede parti. De forlod begge Dansk Folkeparti i februar 2022 og har siden har været løsgængere i Folketinget.

Det siger Bent Bøgsted til DR Nordjylland, mens Hans Kristian Skibby skriver det på Facebook

"Jeg forventer, at partiet vil arbejde ihærdigt for at tilgodese den almindelige dansker. Den dansker, der går ude omkring og slider og slæber for at få Danmark til at køre," siger Bent Bøgsted til DR Nordjylland. 

Hans Kristian Skibby forklarer, at nysgerrigheden efter en afklaring om hans fremtid i dansk politik er steget efter Inger Støjberg præsenterede sit nye parti. 

"Jeg tilslutter mig Danmarksdemokraterne - Inger Støjberg og vil med stor glæde være med til at udforme det grundlæggende politiske arbejdsprogram for Inger Støjbergs nye parti," skriver Hans Kristian Skibby i sit facebookopslag. 

Hans Kristian Skibby meldte sig ud af Dansk Folkeparti dagen efter, at Bent Bøgsted og tre andre folketingsmedlemmer havde meldt deres afgang i opgør med Morten Messerschmidt. De resterende tre medlemmer var Liselott Blixt, Lise Bech og Karina Adsbøl. De pegede alle på Morten Messerschmidts lederevner og personlige egenskaber som årsager til udmeldelsen. 

Der er nu syv medlemmer tilbage i DF's folketingsgruppe. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Bent Bøgsted

Fhv. MF (DD)
maskinarbejder, Aalborg Tekniske Skole 1976, oversergent (Avedøre Rekrut- og Sergentskole 1977), våbenmekaniker (Nørrejyske Artilleriregiment 1977)

Hans Kristian Skibby

MF (DD)
shippingmand (DFDS Transport 1992)

0:000:00