Det tog de med hjem fra Folkemødet: Aha-oplevelse om frivillige som iværksættere, fomo over dj-battle og ønske om inklusion ud over køn

Altinget har spurgt en ordfører, en rådsformand og to bestyrelsesmedlemmer fra civilsamfundet hvad de fik ud af årets Folkemøde. Hør deres meget forskellige udbytter her.

Folkemødet er lig med debatter, taler, uformelle møder og alt midtimellem. Men ud over en overvældende træthed og ømme fødder, hvad får man så egentlig ud af det? Det har Altinget spurgt en stribe deltagere om. 
Folkemødet er lig med debatter, taler, uformelle møder og alt midtimellem. Men ud over en overvældende træthed og ømme fødder, hvad får man så egentlig ud af det? Det har Altinget spurgt en stribe deltagere om. Foto: Arthur J. Cammelbeeck
Gitte Skotby-Young Ballenstedt

Karin Liltorp, civilsamfundsordfører, Moderaterne 

"Jeg har tidligere været på Folkemødet med Humanistisk Samfund og Ateistisk Selskab, men jeg kunne godt mærke, at nu er det anderledes – der er flere, der gerne vil snakke, og jeg har deltaget i flere debatter.

Jeg tager hjem fra Folkemødet med en glæde over at bo i et land hvor der bor så mange gode mennesker gerne vil hjælpe andre. Og over at have talt med alle de mennesker, der laver frivilligt arbejde med alle de tilbud, der findes.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00