Folkemøde for civilsamfundsfreaks – den ultimative guide

Der står velfærd og samfundsansvar med brede penselstrøg hen over mange af de folkemødearrangementer, som er relevante for civilsamfundsaktører. Med god grund – for civilsamfundet både yder og løfter. Der er dog også plads til andre temaer på den civile dagsorden. Her kan du få det fulde overblik over civilsamfundets Folkemøde

Demonstrationen for grundfinansiering af det frivillige sociale arbejde var - for civilsamfundsfreaks - et af højdepunkterne på Folkemødet 2022. I denne guide kan du sandsynligvis finde det event - eller flere - der kan blive højdepunkt for civilsamfundets Folkemøde 2023.
Demonstrationen for grundfinansiering af det frivillige sociale arbejde var - for civilsamfundsfreaks - et af højdepunkterne på Folkemødet 2022. I denne guide kan du sandsynligvis finde det event - eller flere - der kan blive højdepunkt for civilsamfundets Folkemøde 2023.Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Gitte Skotby-Young Ballenstedt

Desværre findes Harry Potter-karakteren Hermione Grangers tidsvender ikke i virkeligheden, så man kan ikke være to steder på samme tid.

Men hvis den gjorde, så ville Altinget Civilsamfund befinde sig til de følgende arrangementer – udvalgt blandt Folkemødets næsten 3.000 forskellige events fra torsdag til lørdag.

Med forbehold for programændringer og aflysninger.

0:000:00