Øjvind Vilsholm
 svarer 
Rasmus Jarlov

Øjvind Vilsholm (EL) spørger erhvervsministeren, Rasmus Jarlov, om ministeren vil stille ændringsforslag om deling af lovforslaget i tre dele

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 51, Spørgsmål 8
Vil ministeren stille ændringsforslag om deling af lovforslaget i tre dele, hvorved den del af lovforslaget, som omhandler strategisk planlægning for landsbyer, udskilles i et selvstændigt lovforslag, og at den del af lovforslaget, som omhandler planlægning i konsekvensområder, der er belastet af lugt, støv eller anden luftforurening, også udskilles i et selvstændigt lovforslag? I benægtende fald bedes ministeren yde teknisk bistand til udformningen af et ændringsforslag herom.

Svar fra onsdag den 14. november 2018
Jeg er indstillet på at opdele lovforslaget således, at den del af lovforslaget, som omhandler strategisk planlægning for landsbyer og den del, som omhandler planlægning i områder, herunder konsekvensområder, belastet af lugt, støv eller anden luftforurening, udskilles i to selvstændige lovforslag, således at der bliver i alt tre lovforslag, og vil fremsætte ændringsforslag herom.

0:000:00