Stine Brix
 svarer 
Ellen Trane Nørby

Stine Brix (EL) spørger sundhedsministeren, Ellen Trane Nørby, om der med det foreslåede § 5, stk. 2 er tale om samme tilfælde, som der i de specielle bemærkninger skrives således: ”Det foreslås, at der kan ske frakendelsen af retten til at markedsføre tobak i grove gentagelsestilfælde…”

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 108, Spørgsmål 9
Ministeren bedes redegøre for, om der med det foreslåede § 5, stk. 2, hvorefter der kan ske fratagelse af retten til at markedsføre tobak i en periode ”ved særlig grov eller gentagne overtrædelser” er tale om samme tilfælde, som der i de specielle bemærkninger skrives således: ”Det foreslås, at der kan ske frakendelsen af retten til at markedsføre tobak i grove gentagelsestilfælde…”
Svar fra lørdag den 22. december 2018
”Ministeren bedes redegøre for, om der med det foreslåede § 5, stk. 2, hvorefter der kan ske fratagelse af retten til at markedsføre tobak i e periode ”ved særlig grov eller ge tag e overtrædelser” er tale o sa e tilfælde, so der i de spe ielle eærk i ger skrives således: ”Det foreslås, at der ka ske frake delse af rette til at arkedsføre to ak i grove ge tagelsestilfælde…”” Svar:

Jeg kan bekræfte, at det ovenfor citerede fra de specielle bemærkninger refererer til den foreslåede bestemmelse § 5, stk. 2 i L 108.
0:000:00