svarer 
Ellen Trane Nørby

Sundheds- og Ældreudvalget spørger sundhedsministeren, Ellen Trane Nørby, om regeringen støtter de i betænkningsudkastet stillede ændringsforslag om, at tilflyttere uden bopælsregistrering i CPR undtages fra betalingskravet

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 111, Spørgsmål 58
Ministeren bedes oplyse, om regeringen støtter de i betænkningsudkastet stillede ændringsforslag om, at tilflyttere uden bopælsregistrering i CPR undtages fra betalingskravet, jf. bilag 8.

Svar fra mandag den 11. februar 2019
”Ministeren bedes oplyse, om regeringen støtter de i betænkningsudkastet stillede ændringsforslag om, at tilflyttere uden bopælsregistrering i CPR undtages fra betalingskravet, jf. bilag 8.” Svar:

Jeg har ved besvarelse af spørgsmålet lagt til grund, at de i betænkningsudkastet stillede ændringsforslag alene vedrører familiesammenførte personer.

Som det fremgår af min besvarelse af spørgsmål nr. 34, kan løsningen afstedkomme spørgsmål om ulovlig forskelsbehandling, idet ændringsforslaget vil stille udlændinge med opholdstilladelse på baggrund af familiesammenføring bedre end udlændinge med opholdstilladelse på anden baggrund.

Af blandt andet disse grunde støtter regeringen ikke de i betænkningsudkastet stillede ændringsforslag.
0:000:00