Tommy Ahlers
 svarer 
Dan Jørgensen

Tommy Ahlers (V) og Carsten Kissmeyer (V) spørger klima-, energi- og forsyningsministeren, Dan Jørgensen, om den nuværende dispensationsadgang også kan finde anvendelse i det tilfælde, at et selskab mener, at projektøkonomien ikke kan bære et effektiviseringskrav, når der ses på selskabets samlede økonomiske ramme

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 98, Spørgsmål 15
Kan ministeren bekræfte, at den nuværende dispensationsadgang også kan finde anvendelse i det tilfælde, at et selskab mener, at projektøkonomien ikke kan bære et effektiviseringskrav, når der ses på selskabets samlede økonomiske ramme?

Svar fra torsdag den 10. december 2020
Jeg vil her henvise til mit svar på spørgsmål 14, hvor det bl.a. fremgår, at selskabernes mulighed for fortsat at søge om supplerende investeringstillæg ikke afhænger af, om presset på selskabernes økonomi skyldes investeringer i klimatilpasning eller øvrige anlæg og projekter.
0:000:00