Søren Egge Rasmussen
 svarer 
Dan Jørgensen

Søren Egge Rasmussen (EL) spørger klima-, energi- og forsyningsministeren, Dan Jørgensen, hvorvidt det havde været lettere at arbejde videre med differentierede tariffer, hvis Enhedslistens ændringsforslag nr. 11 var blevet vedtaget

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 67, Spørgsmål 36
Er det korrekt, at hvis ændringsforslag nr. 11 fra Enhedslisten om at ophæve § 73, stk.

1, 3. pkt., var blevet vedtaget ved 2. behandling, ville det være meget lettere at arbejde videre med differentierede tariffer, eller er det, som Dansk Energi har påpeget, ligefrem en forudsætning for at kunne det?

Svar fra onsdag den 16. december 2020
Det er en forudsætning for øget brug af geografisk differentierede tariffer, at elforsyningslovens § 73, stk. 1, 3. pkt. ophæves.

Jeg har i mit svar til KEF L 67 spm. 1 redegjort for de forhold, som jeg mener bør undersøges, før der ændres på de eksisterende regler om geografisk differentierede tariffer.
0:000:00