Troels Lund Poulsen
 svarer 
Nicolai Wammen

Troels Lund Poulsen (V) spørger finansministeren, Nicolai Wammen, om ministeren vil bekræfte, at Venstre siden 2019 har fremlagt finanslovsprioriteter, der sikrer, at der følger flere penge med, når vi bliver flere ældre og børn i Danmark

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 57, Spørgsmål 2
Vil ministeren bekræfte, at Venstre siden 2019 har fremlagt finanslovsprioriteter, der sikrer, at der følger flere penge med, når vi bliver flere ældre og børn i Danmark, og at Venstre i 2019 afgav et velfærdsløfte, og at dette er overholdt i forbindelse med partiets finanslovsprioriteter for alle år, siden løftet blev afgivet? Endelig bedes ministeren bekræfte, at Socialdemokratiet lovede vælgerne en velfærdslov, og at ministeren nu har trukket forslaget om en velfærdslov tilbage.

Svar fra fredag den 22. april 2022
Der henvises til Svar på Finansudvalgets spørgsmål nr. 1 (L 57 - § 7. Finansministeriet) af 11. april 2022 stillet efter ønske fra Troels Lund Poulsen (V).
0:000:00