Troels Lund Poulsen
 svarer 
Nicolai Wammen

Troels Lund Poulsen (V) spørger finansministeren, Nicolai Wammen, om ministeren vil bekræfte, at Venstre har vist sig villige til at indgå en velfærdslov under betingelse af ændringsforslagene

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 57, Spørgsmål 3
Ministeren har i artiklen ”Wammen kaster håndklædet i ringen: Dropper milliarddyr velfærdslov” bragt i Avisen Danmark den 7. april 2022 udtalt, at: ”Bolden ligger på straffesparkspletten. Der er tomt mål. Ellemann skal bare sætte foden på, og så har vi klaret det med en velfærdslov.” Vil ministeren bekræfte, at Venstre har stillet et ændringsforslag til lovforslaget, der vil ændre lovforslaget til en vækst- og velfærdslov, og at Venstre således ikke har forårsaget et stop af lovprocessen? Vil ministeren endvidere bekræfte, at det er ministeren, der end ikke har nærmet sig straffesparkspletten? Vil ministeren derudover bekræfte, at Venstre har vist sig villige til at indgå en velfærdslov under betingelse af ændringsforslagene, som, jf. beskrivelsen i ændringsforslaget, vil sikre en økonomisk og ansvarlig vækst- og velfærdslov?

Svar fra fredag den 22. april 2022
Der henvises til Svar på Finansudvalgets spørgsmål nr. 1 (L 57 - § 7. Finansministeriet) af 11. april 2022 stillet efter ønske fra Troels Lund Poulsen (V).
0:000:00