Om  
Mads Lundby Hansen

Cepos-cheføkonom Mads Lundby Hansen er død

Cheføkonom og vicedirektør i Cepos Mads Lundby Hansen er afgået ved døden efter længere tids sygdom. Han sov ind natten til mandag.

Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix
Johan Auken Alstrup

Mads Lundby Hansen er afgået ved døden efter længere tids sygdom.

Det oplyser Cepos i en pressemeddelelse.

Lundby Hansen var en af Danmarks mest fremtrædende økonomer og en indflydelsesrig stemme i den offentlige debat om økonomisk politik, bredt anerkendt for sin evne til at sætte nye dagsordner samt sin evne til at formidle komplekse økonomiske spørgsmål til den brede offentlighed.

Mads Lundby Hansen har været en bærende kraft i Cepos siden tænketankens etablering i 2005. Han har tidligere været tilknyttet Venstre og Finansministeriet. 

Altid en markant idéudvikler og debattør på den borgerlige fløj, Mads Lundby Hansen har blandt andet været nomineret til Fonsmark-prisen og har ofte sat spørgsmålstegn ved Finansministeriets beregninger.

Han var uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet i 1996 og har flere gange været i toppen af opgørelser over de mest citerede eksperter i danske medier.

Lundby Hansen sov ind natten til mandag. Bisættelsen finder sted lørdag 10. juni kl. 10.00 i Sorgenfri Kirke, hvor alle er velkomne.

Mads Lundby Hansen blev 53 år og efterlader sig hustru og to børn.

{{toplink}}
Læs også

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024