Om  
Rikke Egelund
Mia Nyegaard

Københavns kultur- og fritidsborgmester får velkendt ansigt som ny sekretariatschef

Rikke Egelund er tilbage i københavnsk lokalpolitik. Frank Jensens tidligere pressechef er nemlig ny sekretariatschef for kultur- og fritidsborgmester Mia Nygaard. 

Københavns kultur- og fritidsborgmester Mia Nyegaard&nbsp;<i>(på billedet)</i> har tilknyttet Rikke Egelund som ny sekretariatschef.&nbsp;
Københavns kultur- og fritidsborgmester Mia Nyegaard (på billedet) har tilknyttet Rikke Egelund som ny sekretariatschef. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Sebastian Vidkjær Stone

Det er et velkendt ansigt i Københavns Kommune, der igen får en mailadresse, som slutter på kk.dk. 

Den tidligere pressechef i overborgmestersekretariatet, Rikke Egelund, er nemlig tilbage i københavnsk lokalpolitik. Denne gang som sekretariatschef hos kultur- og fritidsborgmester Mia Nyegaard (R). 

Altinget har fået bekræftet af sekretariatet i kultur- og fritidsforvaltningen, at hun forlader sin stilling som kommunikations- og strategichef i Miljøministeriet. 

Rikke Egelund har årelang erfaring fra Københavns Kommune, hvor hun tidligere har været sekretariatschef i Økonomiforvaltningen og pressechef i sundheds- og omsorgsforvaltningen. 

Hun forlod de bonede gulve på Københavns Rådhus i december 2021 og drog i stedet mod Slotsholmen og nærmere bestemt Miljøministeriet. Hendes seneste stilling på rådhuset var i overborgmestersekretariatet, hvor hun var pressechef for Frank Jensen (S) og Lars Weiss (S).

Hun er uddannet journalist og har været rådgiver for tidligere udenrigsminister Lene Espersen (K) samt pressechef for Konservative. 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Rikke Egelund

Sekretariatschef hos kultur- og fritidsborgmesteren, Københavns Kommune
journalist (DJH 1995)

Mia Nyegaard

Kultur- og fritidsborgmester (R), Københavns Kommune
cand.scient.pol. (Københavns Uni.), MA i afrikastudier (Københavns Uni.)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024