Lars Løkke stifter firma med sin hustru

Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) er blevet medejer og medstifter af et firma, han har grundlagt sammen med sin hustru, Sólrun Rasmussen.

Lars Løkke Rasmussen
Lars Løkke Rasmussen (56) MF (løsgænger), fhv. statsminister og formand for Venstre, pt. partiløs

Tidligere statsminister og forhenværende Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen har stiftet et nyt firma sammen med sin hustru, Sólrun Rasmussen.

Det skriver Berlingske og fremgår af Lasso.dk.

Firmaet har fået navnet Sollar Holding ApS og blev stiftet 9. september 2019, mens Sollar APS er stiftet 13. september og får adresse i Nyhavn. 

Mens Lars Løkke Rasmussen fremstår som medejer og medstifter, så er det Sólrun Rasmussen, der kan bære titlen som direktør for det nyopstartede firma. 

Lars Løkkes første virksomhed
Lars Løkke Rasmussen har ikke tidligere stået i spidsen for oprettelse af firmaer, og derved er Sollar Holding hans første virksomhed. Men selvom han ikke har haft medejerskab over nogle firmaer, har han siddet i tre bestyrelser for andre virksomheder. Det fremgår af Lasso.

Lars Løkke Rasmussen trådte søndag aften frem efter et par ugers, hvor han var gået under jorden, fordi han efter eget udsagn "havde behov for at ryste hovedet og har hjulpet sin kone i gang med en livslang drøm om at lave grupperejser til hjemlandet Færøerne".

Firmaet har ifølge Berlingske umiddelbart ikke tilknytning til det rejsefirma med rejser til Færøerne, som ægteparret ellers har arbejdet med. 

I stedet er selskabets formål at drive virksomhed med investeringer.

I kølvandet på udtrædelse
Selvom Lars Løkke Rasmussen ikke har siddet som firmaejer før nu, så er der rigeligt med erfaringer at trække fra LøkkeFonden, som Lars Løkke Rasmussen stiftede under sin seneste tid i opposition i 2012. 

Her sidder hans hustru, Sólrun Rasmussen, i dag som bestyrelsesformand.

Oprettelsen af det nye firma, der har fået navnet Sollar Holdings ApS, ligger i kølvandet på Lars Løkke Rasmussens pludselige udtrædelse af formandskabet i Venstre efter længere tids kritik internt i partiet. 

Lars Løkke Rasmussen er stadig medlem af Folketinget.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal