Lev ansætter ny direktør fra Røde Kors

Anne Christoffersen bliver ny direktør i Lev. Hun tiltræder med bred ledelseserfaring indenfor NGO, hvor hun tidligere har været direktør i Dansk Flygtningehjælp.

Anette Christoffersen
Anette Christoffersen (54) Kommende direktør (1/9-202), Lev, direktør, Dansk Røde Kors, fhv. direktør, Forbrugerrådet Tænk, fhv. direktør, Dansk Flygtningehjælp
Anni Sørensen
Anni Sørensen (60) Landsformand, LEV
Torben Wind Jensen
Torben Wind Jensen Adm. direktør, Landsforeningen LEV

Lev har ansat erfaren NGO-profil som ny direktør.

Anette Christoffersen tiltræder stillingen fra 1. september.

Det oplyser Lev i en pressemeddelelse.

Den nye direktør tiltræder foreningen med bred erfaring inden for såvel ledelse som NGO, hvor hun senest kommer fra Ungdommens Røde Kors.

Landsformand Anni Sørensen glæder sig over det nye ansigt:

”Vi får med Anette Christoffersen en stærk og erfaren topleder til Lev. Hun har stor erfaring med den helt særlige ledelsesopgave, som kendetegner NGO'er. Jeg er helt sikker på, at vi med Anette får en direktør, som både kan fastholde og videreudvikle Lev, som forening, interesseorganisation og projektorganisation - til gavn for mennesker med udviklingshandicap og deres pårørende,” udtaler hun i meddelelsen.

Videre fortæller landsformanden, at Lev er i gang med en omfattende udvikling, hvor der er fokus på ”samspillet mellem foreningens nationale foreningspolitiske niveau, Levs lokale kredse og sekretariatet”. En udvikling, som den nye direktør kommer til at spille en betydelig rolle i.

Annette Christoffersen overtager stillingen som direktør fra Torben Wind Jensen, der i foråret meddelte, at han grundet helbredsårsager ønsker at forlade stillingen efter 13 år.

Den nye direktør ser frem til en stilling, hvor hun kan yde en indsats for mennesker i udsatte positioner:

”Mennesker med udviklingshandicap og deres pårørende har været under pres i en lang årrække og her er der i særlig grad brug for et stærkt Lev. Både som vagthund og som konstruktiv medspiller og alliancepartner,” fortæller hun i meddelelsen.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal