Om  
Sasha Denham
Michael Laudrup

Michael Laudrup og topchef indtræder i bestyrelsen for Ombold

Fodboldlegenden Michael Laudrup og erhvervskvinden Sasha Denham bliver en del af bestyrelsen i Ombold, der hjælper udsatte gennem fodboldfællesskaber.

"Jeg har gennem min ambassadørrolle for Ombold oplevet, hvordan fodboldens positive fællesskaber virkelig gør en forskel for mennesker, som har det svært i livet," udtaler Michael Laudrup, der indtræder i ngo'ens bestyrelse sammen med erhvervskvinden Sasha Denham.
"Jeg har gennem min ambassadørrolle for Ombold oplevet, hvordan fodboldens positive fællesskaber virkelig gør en forskel for mennesker, som har det svært i livet," udtaler Michael Laudrup, der indtræder i ngo'ens bestyrelse sammen med erhvervskvinden Sasha Denham.Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix / Niels Ahlmann Olesen/Berlingske/Ritzau Scanpix
Frederik Gjersen Hansen

Ombold har hentet to markante personligheder ind i bestyrelsens trup. 

Fodboldlegende og tidligere landsholdsspiller Michael Laudrup samt topleder og nuværende fodboldspiller Sasha Denham er blevet valgt til foreningens bestyrelse.

Det skriver Ombold i en pressemeddelelse. 

Michael Laudrup har i en årrække været ambassadør for Ombold, der er en ngo, som arbejder for at danne fodboldfællesskaber for mennesker i udsatte positioner.

"Jeg har gennem min ambassadørrolle for Ombold oplevet, hvordan fodboldens positive fællesskaber virkelig gør en forskel for mennesker, som har det svært i livet. Det arbejde glæder jeg mig til at kunne bidrage yderligere til som bestyrelsesmedlem," udtaler Michael Laudrup i pressemeddelelsen.

For Sasha Denham, der er fast spiller på FC Damsøs førstehold, når hun ikke er topchef i reklamebranchen, er det et "meningsfuldt match" at hjælpe udsatte gennem fodbold, fortæller hun. 

"Fodbold har givet mig så meget. At jeg nu får muligheden for at give tilbage via fodbolden til dem, der har brug for en særlig håndsrækning og samtidig trække på min faglighed, kan næsten ikke være et bedre og mere meningsfuldt match," udtaler Sasha Denham i pressemeddelelsen.

Under mottoet "Fodbold, Fællesskab og Forandring" har Ombold siden 2003 engageret og aktiveret mere end 20.000 voksne.

Ombold repræsenterer altid Danmark ved VM i hjemløsefodbold, der i år afholdes VM i Seoul i Sydkorea, hvor Danmark for første gang i mange år deltager med både et kvinde- og et herrelandshold. 

Ombold er blandt andet støttet af Nordea-Fonden.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Sasha Denham

Partner og administrerende direktør, CO/Plus

Michael Laudrup

Fhv. professionel fodboldspiller og -træner, kommentator

0:000:00