Sundhedsstyrelsen finder midlertidig vicedirektør

Helene Bilsted Probst bliver konstitueret vicedirektør i Sundhedsstyrelsen. Hun kommer fra en stilling som centerchef for Planlægning.

Helene Bilsted Probst
Helene Bilsted Probst (47) Centerchef, Planlægning, Sundhedsstyrelsen, fhv. seniorrådgiver, Sundhedsministeriet, Tanzania
Søren Brostrøm
Søren Brostrøm (55) Direktør, Sundhedsstyrelsen

I slutningen af april kom det frem, at Lars Juhl Petersen havde opsagt sin stilling som vicedirektør i Sundhedsstyrelsen og ville stoppe med udgangen af maj.

Nu er Sundhedsstyrelsens centerchef for Planlægning, Helene Bilsted Probst, klar til at tage over som konstitueret vicedirektør.

Det skriver Sundhedsstyrelsen i en pressemeddelelse.

Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm, er taknemmelig for, at Helene Bilsted Probst kan træde til midt i coronakrisen.

"Helene har en stor energi og en meget bred og dyb erfaring med planlægning og styring på sundhedsområdet. Hendes netværk er stort, og hun har et indgående kendskab til alle dele af Sundhedsstyrelsens opgaver. Jeg er meget taknemmelig for, at Helene træder til som vicedirektør på et vigtigt tidspunkt for Sundhedsstyrelsen," siger Søren Brostrøm i pressemeddelelsen.

Dan Brun Petersen er desuden blevet konstitueret som centerchef for Evidens, Uddannelse og Beredskab i Sundhedsstyrelsen. Han tiltrådte 1. maj.

Helene Probst og Dan Brun Petersen er begge uddannet som læger fra Københavns Universitet. 

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal