Om  
Peter Rasmussen
Anne-Sofie Jensen

Tidl. chefredaktør bliver pressechef i Gældsstyrelsen

Gældsstyrelsen har ansat Peter Rasmussen som ny pressechef. Han har en fortid som chefredaktør for Avisen Danmark.

Redaktionen

Peter Rasmussen, den nye pressechef i Gældsstyrelsen, var frem til sensommeren 2022 chefredaktør på Avisen Danmark, som han var med til at starte i 2016.

”Jeg ser frem til de nye udfordringer i Gældsstyrelsen. Vi skal selvfølgelig være ærlige og transparente over for pressen, når de stiller spørgsmål til vores arbejde. Men vi skal også turde at fremvise de ting, som styrelsen gør godt, så vi kan få et nuanceret mediebillede, der afspejler virkeligheden i gældsinddrivelsen,” siger Peter Rasmussen i en pressemeddelelse.

Gældsstyrelsen ønsker at styrke sin dialog med offentligheden og i højere grad ”kommunikere målrettet, proaktivt og letforståeligt med borgere, virksomheder og offentligheden samt udvise åbenhed om gældinddrivelsen", og det bliver Peter Rasmussen et vigtigt led i, hedder det.

"Vi står midt i en vigtig opgave med at normalisere gældsinddrivelsen og har lagt en plan for at være i mål i 2030. Jeg er helt sikker på, at vi med Peters faglige ballast får en pressechef med gennemslagskraft, som kan stå i spidsen for at kommunikere proaktivt og åbent med vores omverden om det arbejde,” siger direktør i Gældsstyrelsen, Anne-Sofie Jensen.

 
 

0:000:00