Ny temadebat: Hvad bør stå øverst på en ny regerings dagsorden på socialområdet?

Følg med i de kommende uger, hvor Altinget Social spørger en række aktører, hvad de mener bør stå øverst på en ny regerings to-do liste.

Et valg venter lige om hjørnet og Altinget Social spørger hvilke udfordringer på socialområdet, der bør fylde mest i en valgkamp og efterfølgende. 
Et valg venter lige om hjørnet og Altinget Social spørger hvilke udfordringer på socialområdet, der bør fylde mest i en valgkamp og efterfølgende. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Claudia Steenhard

Sommerferien er slut og et politisk efterår nærmer sig, mens valgtrommerne banker derudaf på Slotsholmen. På Altinget Social banker vi med, og spørger hvilke udfordringer på socialområdet, der skal stå øverst på en ny regerings dagsorden?

Selvom regeringen netop har søsat en ny kontanthjælpsaftale, står en række tiltag og aftaler endnu uafsluttet, når vi nærmer os Radikales valg-deadline. Blandt andet har forhandlingerne om en handicapreform været i dvale over sommeren, og der er fornyet pres for en tiårsplan for psykiatrien i kølvandet af hændelsen i Field's.

Læs også: Handicapaftale, fattigdomsgrænse og psykiatriplan: Her er hængepartierne på socialområdet inden valget. 

0:000:00