#sundpol ugen på Twitter: Regionerne løb med opmærksomheden

UGEN PÅ TWITTER: Regionerne fik stor opmærksomhed på sundheds-Twitter i ugens løb. Først med forslaget om højere tobaksafgifter og så med Danske Regioners generalforsamling.  

Stemningen var god på Danske Regioners generalforsamling i Aarhus og på Twitter.
Stemningen var god på Danske Regioners generalforsamling i Aarhus og på Twitter.Foto: Danske Regioner
Signe Løntoft
Fakta
Vil du gerne vide, hvad de andre snakker om, men har ikke tid til at hænge på Twitter døgnet rundt? Så præsenterer Altinget hver fredag et udvalg af denne uges visdomsord, smalltalk og drillerier fra den sundhedspolitiske andedam.

Sundhedsfolket holdt fætter-kusine-fester i henholdsvis Aalborg og Aarhus i ugen, der gik, men heldigvis havde de telefonerne med. Velkommen til endnu en opsamling på sundhedsdebatten, som den udspillede sig i Twitter-boblen.

Seksårsfristen faldt for tougersfristen
Afskaffelsen af seksårsfristen var en skalp i bæltet til Yngre Læger. Men i weekenden blev formand Helga Schultz tilsyneladende bekymret for, om politikerne kunne nå at få lovgivningen på plads, inden valgtrommerne lyder. Det fik sundhedsministeren til at beskylde formanden for at ville gøre Yngre Læger til en politisk kampagneorganisation.

Skriv nu under, @EllenTraneNorby! Regeringen vil afskaffe seksårsfristen, men tøver med at gøre alvor af det. Imens falder yngre læger stadig for fristen.@Sundpol @DKPolitik

0:000:00