1. låge i Altingets fotojulekalender: Da vægtløfteren Omed testede Falck-direktøren

Regler og procedurer skal overholdes i testcentrene – også når en topchef skal testes i forbindelse med fotografering til et interview. Se hvilken lille historie, der gemmer sig bag den første låge i årets foto-julekalender.

Placeholder image
Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget

Jakob Riis, administrerende direktør i Falck, fotograferet 14 januar 2021. Billedet er taget i forbindelse med et interview til Altinget Erhverv og Altinget Magasin. 

Falck havde tilbage i januar 2021 testcenter i Østerbrohuset på Århusgade i København, hvor Altingets erhvervsredaktør Christoffer Lund-Hansen interviewede Jakob Riis, der er direktør for Falck. Da vi er i testcentret, er der ingen mennesker udover testpersonale, og vi spørger, om Jakob Riis kan tage sin egen medicin og blive testet. Efter en kort overvejelse siger han ja. Vi henvender os til en poder, men bliver så kaldt til registreringsbordet af en anden ansat i testcentret. Proceduren skal overholdes, selvom man er Falck-direktør.

Altingets foto-julekalender 2021

Fotojournalist Arthur Cammelbeeck fortæller med 24 små historier om året, der er gået. Vi kommer forbi fornemme besøg fra udlandet, unge politiske talenter, efterårets valg og selvfølgelig et år, som har været præget af corona.

Hver dag gemmer på et billede og en historie, og der åbnes en ny låge hver dag på Altinget.dk.

Den unge mand, der på billedet er ved at gøre testen klar, er Omed Alam, 21 år. Han er professionel vægtløfter og håber at kvalificere sig til OL i Tokyo. Omed træner i samme crossfit-klub (Norce), som Jakob Riis har meldt sig ind i tre måneder tidligere. Mange fra klubben har meldt sig som podere, og Omed fortæller, at han gør det, fordi det er et samfundskritisk problem, som han gerne vil være med til at få os igennem.

Du kan læse interviewet med Falck-direktør Jakob Riis her

Omtalte personer

Jakob Riis

Adm. direktør, Falck
master, ph.d., skovbrug og økonometri, (Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole 1995)

Politik har aldrig været vigtigere
Få gratis nyheder fra Danmarks største politiske redaktion
Ved at tilmelde dig Altingets nyhedsbrev, accepterer du vores generelle betingelser