14. låge i Altingets fotojulekalender: Departementschef hives ud i kulden

Se hvilken lille historie, der gemmer sig bag dagens låge i årets foto-julekalender.

Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Arthur Cammelbeeck

Per Okkels, tidligere departementschef i Sundheds- og Ældreministeriet. Fotograferet 8. februar 2021.

I januar stoppede Per Okkels som departementschef i Sundheds- og Ældreministeriet efter ti år på posten. I den forbindelse laver Altinget et stort interview med den mangeårige topembedsmand, hvor sundhedsanalytiker Ole Toft interviewer.

Altingets foto-julekalender 2021

Fotojournalist Arthur Cammelbeeck fortæller med 24 små historier om året, der er gået. Vi kommer forbi fornemme besøg fra udlandet, unge politiske talenter, efterårets valg og selvfølgelig et år, som har været præget af corona.

Hver dag gemmer på et billede og en historie, og der åbnes en ny låge hver dag på Altinget.dk.

Jeg møder Per på en meget blæsende og kold dag ved indgangen til Kastellet på Østerbro i København. Det blæser så meget, at kulden opleves som minus 15 grader. Per har en god jakke på, men tynde lærredssko, så vores møde bliver kort. Efter et par skud på broen til Kastellet, hvor sneen fyger over isen, søger vi lidt mere i ly. Bag voldens beskyttelse tager vi hurtigt et par tætte portrætter, hvorefter han frysende tager hjem efter 15 minutter fra første foto.

Du kan læse interviewet med Per Okkels her.

 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Per Okkels

Fhv. departementschef, Sundheds- og Ældreministeriet, Regions - og amtsdirektør, Region Nordjylland, sundhedsdirektør, Nordjyllands amt, socialdirektør, Ringkøbing amt
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 1980)

0:000:00