Om  
Tobias Zacho Larsen

Advice udvider PA-afdeling med tre nyansættelser

Advice udvider sin Public Affairs-afdeling, som nu består af 14 medarbejdere.

Redaktionen

Virksomheden Advice styrker sin afdeling for Public Affairs med tre nyansættelser, så afdelingen kommer til at bestå af 14 ansatte.

"Virksomheder og organisationer oplever, at deres relationer til omverdenen – og ikke mindst til de politiske beslutningstagere – har stigende betydning for deres forretning og manøvrerum. Det har ført til et stigende behov for rådgivning om interessevaretagelse, politisk omdømme og positionering, agendasetting og relationsbygning," siger direktør i Advice Tobias Zacho Larsen i en pressemeddelelse.

CV på de tre
Grethe Linder Vinther (40) er i tiltrådt som senior advisor. Hun har de sidste 14 år specialiseret sig inden for politik, presse og partnerskaber. Senest kommer hun fra Kræftens Bekæmpelse, hvor hun blandt andet har været ansvarlig for strategiske partnerskaber. Hun har ligeledes været specialkonsulent i Miljø- og Fødevareministeriets departement i en årrække, blandt andet i området for finanslov og grøn økonomi, kommunikations- og pressechef i Miljøstyrelsen og har før det været seniorkonsulent i Radius Kommunikation. 

Martin Mogensen (35) er tiltrådt som advisor. Martin kommer senest fra Dansk Boldspil Union, hvor han har haft ansvaret for public affairs, samfundsansvar og events. Tidligere har han arbejdet som konsulent i Region Hovedstadens Center for Regional Udvikling, i Københavns Kommunes Center for byudvikling i Teknik- og Miljøforvaltningen og som akademisk assistent for Pia Olsen Dyhr, MF for SF på Christiansborg. Martin er cand.scient.pol. fra Københavns Universitet fra 2011. 

Mikkel Schiøler (28) blevet ansat som consultant efter at have været ansat som Project Associate i Advice siden april 2017. Han har under sine studier arbejdet i Søfartsstyrelsens direktionssekretariat, i public affairs afdelingen hos DJØF og været på Christiansborg for Radikale Venstre. Han er netop uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Tobias Zacho Larsen

Partner, Advice
cand.scient.pol.

0:000:00