Om  
Mette Thorn

Kommunikationschef i Miljø- og Fødevareministeriet stopper efter 10 år

Miljø- og Fødevareministeriets kommunikationschef Mette Thorn fratræder efter ti år på posten, og slår et midlertidigt smut forbi Sundhedsministeriet. 

Martin Mauricio

Efter ti år i Miljø- og Fødevareministeriet takker Mette Thorn af som senest kommunikationschef for at søge nye udfordringer.

Det oplyser hun på Linkedin

"Jeg flytter efter eget ønske nu hjemmefra og overlader tronen som den længst siddende presse- og kommunikationschef på Slotsholmen til en dygtig kollega," skriver hun i sit opslag. 

Inden det endegyldige farvel til Slotsholmen, oplyser Mette Thorn, at hun midlertidigt slår vejen forbi Sundheds- og Ældreministeriet for at hjælpe med håndteringen af kommunikationen omkring covid-19.

"Derefter skal der ske noget helt nyt i mit arbejdsliv. Det bliver nok noget med ord, når jeg nu ikke kan blive PA for Patrick Dempsey eller liebhavermægler i Dourodalen," lyder det om fremtidsplanerne i opslaget. 

Mette Thorn kom til ministeriet i 2011 fra en stilling som kommunikationschef i Skatteministeriet, og inden havde hun fungeret som presserådgiver for ministre som Troels Lund Poulsen, Karen Ellemann, Eva Kjer Hansen og Mariann Fischer Boel i henholdsvis Miljøministeriet og Fødevareministeriet. 

Hun er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og hun har tidligere arbejdet for B.T. og Dagbladet Aktuelt. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mette Thorn

Presse- og kommunikationschef, Ældreministeriet
Master i Professionel Kommunikation (Roskilde Universitet, 2022), journalist (DJH, 1997)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024