Om  
Rasmus Løppenthin

Altinget Børn får ny redaktør

Rasmus Løppenthin overtager redaktøransvaret for Altinget Børn.

Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Johan Auken Alstrup

Altinget Børn har fået ny redaktør. Journalist Rasmus Løppenthin overtog 1. marts posten som del af en intern rokade på Altingets redaktion. 

Rasmus Løppenthin har kandidat i Journalistik og Filosofi fra Roskilde Universitet. Han har været ansat på Altinget siden september 2015, hvor han har dækket civilsamfund, socialpolitik og idrætspolitik.

Før det har Rasmus Løppenthin freelancet for en række forskellige medier og været pressemedarbejder i Diabetesforeningen. Han vil nu holde et vågent øje med implementeringen af Christiansborgs politikker ude i kommunerne

"Minimumsnormeringer er ikke længere så stort et tema på Christiansborg. Fordi det er vedtaget. Alligevel kommer Altinget til at følge den dagsorden tæt den kommende tid," siger Altinget Børns nye redaktør og fortsætter:

"Lige om lidt begynder kommunerne at implementere minimumsnormeringer i praksis. Og hvis ikke det viser sig at være den rette medicin, kan bemanding i børnehaver og vuggestuer hurtigt blive brandvarmt på Christiansborg igen. For de ressourcestærke børnefamilier er klar til at råbe op. Og de skal nok få taletid."

Rasmus Løppenthin overtager redaktørposten fra Signe Løntoft og Chris Lehmann, der fortsætter hos Altinget som redaktører for henholdsvis Uddannelse og Digital. Samtidig overtages Løppenthins nuværende stilling som redaktør på Altinget Idræt af Jeppe Højberg Sørensen.

Rasmus Løppenthin kan kontaktes på [email protected].

Altinget logoBørn
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget børn kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00