Om  
Pernille Vastrup
Martin Præstegaard

ATP henter ny finansdirektør

Pernille Vastrup bliver ny finansdirektør for ATP. Hun udgør den sidste brik i en omstilling af koncernledelsen i Danmarks største pensions- og administrationsselskab.

Foto: Pr-foto: ATP
Cecilie Fischer

Pernille Vastrup overtager rollen som finansdirektør i ATP. Stillingen har været ledig, siden Martin Præstegaard i sommer tiltrådte som administrerende direktør i koncernen.

Det oplyser ATP i en pressemeddelelse.

"Jeg er glad for, at Pernille har valgt at blive en del af koncernledelsen i ATP. Pernille kender pensionsfaget og den samlede finansbranche til fingerspidserne og har den solide erfaring, der skal til for at udfylde et bredt ansvar i ATP-koncernen," uddyber Martin Præstegaard.

Pernille Vastrups flair for finansbrancen og pensionsfaget kommer blandt andet fra hendes seneste stilling som økonomidirektør i Sampension og hendes erfaring fra tiden som underdirektør i Nykredit.

Ansættelsen af Pernille Vastrup og to andre nyansatte underdirektører er en omlægning af koncernledelsen, der blandt andet har til hensigt at ruste ATP til en fremtid med yderligere digitalisering.

Pernille Vastrup tiltræder stillingen 1. april 2023.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Pernille Vastrup

Økonomidirektør, ATP
cand.scient. i statistik og økonomi (Aarhus Uni. 1999)

Martin Præstegaard

Adm. direktør, ATP
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2002)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024