Om  
Sine Egede Eskesen
Søren Kaare-Andersen

Bikubenfonden udvider direktionen med to nye medlemmer

Fremover skal direktør Søren Kaare-Andersen tegne direktionen i Bikubenfonden med chef for socialområdet Sine Egede og chef for kunstområdet Mette Marcus, der begge indtræder i direktionen. 

Bikubenfondens chef for socialområdet Sine Egede og chef for kunstområdet Mette Marcus indtræder i direktionen i fonden.

Det skriver Bikubenfonden i en pressemeddelelse.

Dermed vil direktionen fremadrettet blive tegnet af direktør Søren Kaare-Andersen i fællesskab med Sine Egede og Mette Marcus. Udvidelsen af direktionen sker samtidig med, at Bikuben vil etablere et nyt filantropisk eksperimentarium i Københavns nordvestkvarter.

"Vi tror grundlæggende på, at vi sammen med andre er langt stærkere til at skabe varige forandringer for socialt udsatte og bedre rammer og muligheder for billed- og scenekunsten, end hvis vi arbejder hver for sig. Derfor er vi i gang med at tegne linjerne for et community, der arbejder for innovation og udvikling på de to områder. Det kræver en ny organisering," udtaler Søren Kaare-Andersen i pressemeddelelsen.

Samtidig med udvidelsen af direktionen drosler finansdirektør Henning Skovlund Pedersen ned for arbejdet og fortsætter i fonden som særlig rådgiver.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Sine Egede Eskesen

Udviklingsdirektør, Bikubenfonden, bestyrelsesmedlem, Mind Your Own Business, bestyrelsesmedlem, INVI, bestyrelsesmedlem Foreningen Thoravej 29, medlem, Akademiet for Social Innovation
Executive management programme (INSEAD 2019), kaospilot (2000), CBS Executive Bestyrelsesuddannelse (2020)

Søren Kaare-Andersen

Adm. direktør, Bikubenfonden
cand.polit. (Københavns Uni. 1983)

0:000:00