Om  
Troels Yde Toftdahl

Folkekirkens Nødhjælp snupper V-rådgiver

Troels Yde Toftdahl påbegynder fra 1. september stillingen som ny politisk rådgiver for Folkekirkens Nødhjælp. Han forlader dermed sin position som rådgiver i Venstres sekretariat.

Camilla Kamstrup

Folkekirkens Nødhjælp får fra 1. september den 32-årige Troels Yde Toftdahl som ny politisk rådgiver.

Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt af organisationen.

Troels Yde Toftdahl er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og har de seneste to år været politisk rådgiver i Venstres sekretariat for blandt andet Søren Pind, Peter Christensen og Karen Elleman. 

Her var han blandt andet ansvarlig for indenrigspolitiske emner og ordførerskaber.

Han skifter altså nu sin arbejdsplads hos Venstre ud med Folkekirkens Nødhjælp:

"Folkekirkens Nødhjælp er en af de organisationer, der går forrest med at kombinere mere traditionel udviklingshjælp med samarbejde med dansk erhvervsliv. Og det er vejen frem. Her kan jeg bidrage med viden og netværk," siger den 32-årige Troels Yde Toftdahl.

Generalsekretær Birgitte Qvist-Sørensen udtrykker begejstring over den nyansatte rådgiver:

"Vi havde et rigtig flot ansøgerfelt, og med ansættelsen af Troels Yde Toftdahl har vi fået en skarp analytiker med hjerne og hjerte," siger hun i pressemeddelelsen og fortsætter:

"Han vil kunne give den rådgivning, som der er brug for, når vi skal fortælle politikere og beslutningstagere om værdien af vores arbejde."

Troels Yde Toftdahl var forinden sin ansættelse i Venstre tilknyttet en stilling som sekretariatsleder hos Dansk Industri og som erhvervspolitisk konsulent hos Landbrug og Fødevarer.

Han har ud over sin kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet en Master of Science i politik og regeringsførelse i EU fra The London School of Economics and Political Science fra 2009.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Troels Yde Toftdahl

Særlig rådgiver, ældreminister Mette Kierkgaard (M)
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2010), MSc (London School of Economics 2009)

0:000:00