Om  
Nicholas Prüsse Hansen

Liberal Alliance finder midlertidig kampagnechef

Liberal Alliance har fundet en ny konstitueret kampagnechef til at overtage fra Mads Korsholm, der for nylig blev fyret. Det bliver Nicholas Prüsse Hansen, der indtil nu har været kampagnesouschef for partiet.

Liberal Alliance har efter fyringen af kampagnechef Mads Korsholm forfremmet den nuværende souschef for kampagne Nicholas Prüsse Hansen, der overtager stillingen efter Korsholm.
Liberal Alliance har efter fyringen af kampagnechef Mads Korsholm forfremmet den nuværende souschef for kampagne Nicholas Prüsse Hansen, der overtager stillingen efter Korsholm.Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix
Emma Brink

Liberal Alliance har fundet en afløser for Mads Korsholm, der blev fyret som partiets kampagnechef 29. februar.

Den nye konstituerede kampagnechef er Nicholas Prüsse Hansen, der siden oktober 2023 har været Liberal Alliances souschef for kampagne og digital. 

Det skriver Nicholas Prüsse Hansen på LinkedIn.

"En ny rolle i den kommende tid, men med helt samme formål, som skal fremmes: Frihed. Ansvar. Optimisme," skriver han i opslaget.

Nicholas Prüsse Hansen har tidligere været ansat i Venstres kommunikations- og presseafdeling, og han har en kandidat i statskundskab fra Købehavns Universitet.

Den tidligere kampagnechef Mads Korsholm har også allerede fundet job andensteds, da Dansk Folkeparti har hvervet ham til en nyoprettet stilling som kampagnechef.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Nicholas Prüsse Hansen

Chef for kampagne og digital, Liberal Alliance
cand.scient.pol. (Købehavns Uni., 2022)

0:000:00