HK: Ligesom læger og jordemødre kan vi heller ikke løbe hurtigere

Næstformand i HK Stat Peter Raben hos Altinget 6. januar 2016.

INTERVIEW: Efter politiske udmeldinger om at bløde op på effektiviseringskrav til sundhedsvæsenet, mener næstformand i HK-stat Peter Raben, at det også bør gælde statsansatte, som i mange år har været underlagt samme besparelser på to procent. Se interviewet her.

"Uden vores medlemmers hænder på tastaturet går det ud over velfærden", sådan lyder kritikken af det årlige effektiviseringskrav til statsansatte fra næstformand i HK Stat Peter Raben.

Kommentaren fra Peter Raben falder efter politiske udmeldinger om, at ville se på de effektiviserings- og produktionskrav som sundhedsvæsnet har været underlagt i de senere år som følge af blandt andet TV 2's dækning af problemer som følge af kravene i sundhedsvæsnet.

Sidste år blev det annoncerede omprioriteringsbidrag for kommunerne alligevel droslet ned, og hvis der bliver slækket på kravene til regionerne, vil der kun være staten tilbage, som er underlagt omprioriteringsbidraget på to procents besparelser årligt.  

Se interviewet ovenfor.

 

 

 

 

Forrige artikel DF'er tiltalt for at lække fortrolige oplysninger om Omar el-Hussein DF'er tiltalt for at lække fortrolige oplysninger om Omar el-Hussein Næste artikel Efter Statsministeriets mørklægning: LA kræver mere åbenhed Efter Statsministeriets mørklægning: LA kræver mere åbenhed