Om  
Ali Aminali

Kendt debattør bliver pressechef for Moderaterne

Moderaterne har ansat debattør og radiovært Ali Aminali som ny pressechef.

Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix
Martin Mauricio

For tre dage siden kunne radiovært og debattør Ali Aminali fortælle, at han ville trække sig "en smule tilbage" fra den offentlige debat.

Efter flere år som fast debattør i medier som Altinget, Berlingske og Ekstra Bladet og som radiovært på 24syv-programmet 'Alis fædreland' ventede "det næste spændende skridt, som kommer til at kræve min fulde opmærksomhed", som han formulerede det i et LinkedIn-opslag

Nu fortæller Ali Aminali til Altinget, at det nye kapitel begynder 2. april i en nyoprettet stilling som pressechef for Moderaterne.

Læs også

"Jeg er utrolig glad for, at jeg nu får lov til at være en del af partiet Moderaterne og sammen med dygtige mennesker skal stå i spidsen for moderaternes presseafdeling. Lige om lidt begynder valgkampen til et af de vigtigste Europa-Parlamentsvalg, vi har set i mange år, og det bliver en opgave, jeg særligt ser frem til at løfte," siger Ali Aminali i en pressemeddelelse sendt til Altinget.

Partiet oplyser, at Aminali kommer til at bistå kommunikationschef Ulla Østergaard og den øvrige presseafdeling med at fremme den moderate dagsorden.

Ali Aminali har en politisk fortid i Konservative. I 2019 stillede han op for partiet til Folketinget og Europa-Parlamentet, ligesom han i 2017 var kandidat for Konservative til kommunalvalget.

Han er uddannet socialrådgiver, og i 2019 udgav han debatbogen Alis Danmarkshistorie.

"Ali har skrevet sin egen Danmarkshistorie. Nu glæder jeg mig til, at han skal være med til at skrive Moderaternes historie. Det kan kun blive godt," udtaler kommunikationschef Ulla Østergaard i pressemeddelelsen.

Læs også

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ali Aminali

Kommende pressechef for Moderaterne (2/4-24), radiovært, forfatter, moderator
socialrådgiver (VIA University College, 2014)

0:000:00